Om os CL partyservice

Hvem er vi?

Vi er en familieejet virksomhed, som brænder for at tilberede frisk og lækker mad. For os er det vigtigt, at vores kunder er i centrum og derved har en fantastisk oplevelse fra første henvendelse frem til smagsoplevelsen af vores lækre menuer.​

​Vi er et cateringfirma beliggende i Brønderslev og Løgumkloster, som tilbyder catering til fester af enhver størrelse, både i vores eget lokalområde, men også til Aalborg og resten af Danmark.

​Vi ved, at maden er noget af det vigtigste til en fest eller et arrangement. Derfor bruger vi altid friske råvarer, og vi giver os altid ekstra tid til at gøre maden helt perfekt. Så tøv ikke med at kontakte os.

Så står du og skal afholde en større eller mindre fest, og har brug for professionel hjælp til catering, står vi klar til at hjælpe dig.

 

​Få catering med velsmagende og lækker mad

Hos CL Partyservice har vi mere end 18 års erfaring med catering og levering af mad til fester og andre arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad.

Vi har særligt fokus på den gode smag, og vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedste smagsoplevelse. Derfor kvalitetssikrer vi alle vores fødevarer og udvælger de bedste råvarer. Dertil prøvesmager vi al vores mad, inden vi sender det ud til catering. Det er din sikkerhed for at få den bedste løsning og den bedste smagsoplevelse, både for dig og dine gæster.

​Vi leverer catering både til private, institutioner, foreninger og erhverv og vi giver gerne en hånd med maden til ethvert arrangement.

Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er klar, når I er klar!

CL Partyservice i Løgumkloster og Brønderslev

Betalingsformer

MastercardVisaDankort

Kontrolrapport

Kontrolrapport
MastercardVisaDankort
Kontrolrapport